Sovellus

 

 

ALE! ALE! ALE! NYT KAIKKI VANHAT POISTUVAT TAULUVAHVUUDET ALEHINNOIN, NIIN KAUAN KUN TAVARAA RIITTÄÄ!

 

Osallistu arvontaan tykkäämällä Ikitaulun Facebook- ja/tai Twitter-sivusta! Tykkääjien kesken arvotaan viisi taulupakettia!

Arvonta suoritetaan 1.1.2024 Onnea matkaan! (Facebook ei ole osallisena arvonnassa).

 

Facebook 

Twitter (X) 

 

IKITAULU – AMPUMATAULUT

Ampumaharjoittelu kannattaa aina. Luotiaseet kannattaa testiampua vähintään aina ennen jahtikauden alkua, tällöin metsästystilanteessa tiedät varmuudella kiväärin käyvän niin kuin pitää. Toistuva harjoittelu parantaa myös ampumataitoa, parantaen laukaisua ja keskittymistä laukaisun hetkellä, joka johtaa parempaan ampumatarkkuuteen.

Haulikon haulikuvio kannattaa myös testata haulikkotauluun ennen jahteja, etenkin jos kyseessä on uusi patruuna tai jos aseeseen on asennettu uusi supistaja.

Ikitaulun laajasta, jatkuvasti laajenevasta ja laadukkaasta ampumatauluvalikoimasta löytyy ampumatauluja jokaisen tarpeeseen. Kaikki ampumataulumme ovat kotimaista käsialaa, käsinpiirretyt riistaeläintaulut antavat ammuntaan todellisuuden tunteen, koska taulut ovat aidon riistaeläimen näköisiä. Ampumatauluja voit hyvin käyttää uudelleen ja uudelleen, kun käytät paikkatarrojamme taulujen paikkaamiseen.


Uusi Sekasetti II-laatu

16,90

Uusi Kohdistustäppä

4,90

Metso

1,60
1,80 €

Sinisorsa

1,20

Ampumapussi

19,90

Polypropeeni-rae

12,00 / kg
14,00 €

Supikoira

1,80

Säilytysputki

3,00

Kasataulu M500

1,60